Mark Makelaardij profileert zich nadrukkelijk als een aankoopmakelaar. Waarom? Dat is vrij eenvoudig. Dezelfde obstakels die je tegenkomt bij het verkopen van een huis, kom je ook tegen bij de aankoop van een huis. Je betreedt onbekend terrein. De kans is groot dat je beginnersfouten gaat maken terwijl je je dat helemaal niet kunt veroorloven. Ook ben je veel tijd kwijt. Een nieuwe markt betekent nieuwe regels, een nieuw netwerk, een nieuw jargon. Zelf op zoek gaan is niet efficiënt en zorgt ook vaak voor hogere kosten.

Ook hier kan Mark Makelaardij je dus helpen. Ben je op zoek naar een huis? Maak dan gebruik van Marks netwerk, kennis en ervaring op de woningmarkt. Ook is Mark Makelaardij betrokken en persoonlijk. Jij hebt jouw verhaal, jouw reden waarom je op zoek bent naar een bepaalde woning. Mark Makelaardij gaat integer om met jouw verhaal en wendt alle in-house expertise aan om een passend antwoord te vinden. Laat Mark Makelaardij samen met jou op weg gaan zodat uiteindelijk de juiste deuren voor je open gaan, letterlijk en figuurlijk, én voor de beste prijs.

De voordelen van Mark Makelaardij als aankoopmakelaar

Als VBO-makelaar is Mark de juiste keuze als je op zoek bent naar een huis want Mark Makelaardij is persoonlijk, betrouwbaar en deskundig. Concreet levert je dit de volgende voordelen op:
- Je krijgt de beschikking over alle belangrijk informatie rondom de woning zoals (verborgen) gebreken, erfdienstbaarheden, bouwkundige staat, de juiste artikelen in de koopakte en bestemmingsplannen.
- Je krijgt inzicht in de reële waarde van de woning.
- Mark Makelaardij zal op professionele wijze namens jou onderhandelen.
- Je koopt alleen een woning die tegen de juiste prijs wordt aangeboden.
- Je hebt gemoedsrust terwijl je je aankoop met zekerheid doet.
- Je bespaart enorm veel tijd en hoeft niet aan te modderen.
- In de rol van aankoopmakelaar behartigt Mark Makelaardij alleen jouw belangen.

Mark is er voor jou!

Met Mark Makelaardij als aankoopmakelaar kies je voor een adviseur en bemiddelaar die je volledig kunt vertrouwen. Hij is er voor jou! We staan elk moment van de dag klaar om je persoonlijk te woord te staan en je vragen te beantwoorden. Mark Makelaardij geeft je deskundig advies en zorgt voor de beste prijs.

Een huis kopen was nog nooit zo gemakkelijk én veilig. En om het helemaal makkelijk te maken, kan Mark met zijn mobiele kantoor gewoon naar jou toekomen.
Mark is er voor jou!

Staat je droomhuis te koop?

En wil je begeleiding bij de aankoop?