Mark Makelaardij onderscheidt zich doelbewust van andere makelaars met een eigen aanpak. Wij geloven in een combinatie van een aantal eigenschappen waarvan wij vinden dat die essentieel zijn voor een goede makelaar. Wij hebben er een eigen kijk op; we denken dat het anders en beter kan. Wij geven op onze eigen manier invulling aan het vak zodat een eigen aanpak ontstaat. Dat zorgt er uiteindelijk voor dat jij je huis voor de juiste prijs kunt verkopen of het huis van je dromen kunt vinden.

Dit is wie Mark Makelaardij is:

1.    Deskundig
Mark Makelaardij bouwt op jarenlange ervaring als makelaar en is lid van brancheorganisatie VBO. Daarnaast heeft Mark een juridische achtergrond zodat we net dat beetje extra kunnen bieden of je nu verkoopt of op zoek bent. We maken in ons advies bovendien gebruik van big data.

2.    Oplossingsgericht
Mark Makelaardij zal altijd de uiterste inspanning leveren om voor jou een passende oplossing te vinden. Geen enkele speciale wens is onbelangrijk. Kennis, ervaring en netwerk worden ingezet om aan te sluiten bij jouw persoonlijke situatie en wens. 

3.    Persoonlijk
Mark Makelaardij gelooft niet in standaardsituaties. Iedere klant is een individu met een eigen verhaal en een eigen woonwens. Als kleinere makelaardij kunnen we het ook goed persoonlijk houden. Wij doen zaken van mens tot mens.

4.    Bereikbaar
Persoonlijk zijn betekent dat je bereikbaar bent. Je hebt maar met één makelaar te maken: Mark. Daardoor zijn er altijd korte lijntjes. We zeggen vaak: “Bel me effe!” Dat is ook echt wie we zijn!

5.    Betrouwbaar
Mark Makelaardij vindt het heel erg belangrijk om een betrouwbare partner te zijn. Wanneer jij de verkoop van jouw huis aan ons toevertrouwt, heb je er geen omkijken meer naar. Jouw huis is in veilige handen. Ook doen we wat we beloven. 

6.    Transparant
Betrouwbaarheid betekent dat je ook transparant moet zijn in je werkwijze. Je mag weten wat we doen en hoe we het doen en waarom. We hebben geen geheimen, want we hebben niets te verbergen. Wij werken voor jou en eerlijkheid is daarbij onze beste troef.

7.    Discreet
Er is natuurlijk wel iets waar we níet transparant over zijn: jouw verhaal! Dat is veilig bij ons. Wij gaan discreet om met jouw wensen en situatie. Ook dát mag je van een betrouwbare makelaar verwachten.

Met deze opsomming krijg je een beetje een idee wie Mark Makelaardij is en wat wij belangrijk vinden. Uiteindelijk leer je Mark Makelaardij pas echt kennen wanneer je ermee in zee gaat. Dan ga je zien hoe de mix van deze eigenschappen leidt tot een unieke aanpak waarmee deuren voor jou open gaan. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Dit is wie Mark Makelaardij is:

Mobiel kantoor

Wist je trouwens dat Mark Makelaardij ook een mobiel kantoor heeft? Middels dit volstrekt unieke concept kan Mark Makelaardij een stuk extra service aanbieden. Wij komen gewoon naar je toe als dat beter uitkomt. De Mark Mobiel, zoals we ons mobiele kantoor noemen, is uitgerust met een comfortabel bankje, een goed koffiezetapparaat en verder alles wat nodig is om als écht kantoor te functioneren. Het is zo nog makkelijker om zaken te doen met Mark Makelaardij!


Vragen?

Neem gerust even contact op!