Marks verhaal

Wat we doen?

Er zijn heel veel makelaars maar ze doen niet allemaal hetzelfde. Vaak biedt een makelaar ook meer dan alleen bemiddeling bij de verkoop van een huis. Zo ook Mark Makelaardij. Onze insteek: het gaat bij een huis om veel geld en een complexe markt. Als jij je huis wilt verkopen (of je droomhuis wilt kopen) betreed je dus een veld waar alleen een expert echt de weg weet, terwijl het wel om een heel groot deel van jouw vermogen gaat.

Het gaat er om dat jij ontzorgd wordt. Dat betekent niet alleen dat Mark Makelaardij het werk voor je doet; het betekent vooral dat jouw huis in veilige handen is. Mark Makelaardij wil jouw belangenbehartiger zijn. Zelf hebben wij maar één belang namelijk dat jij de beste prijs krijgt of het juiste huis vindt.

Doen we góéd!

Verkopen
Uiteraard verkopen wij heel graag jouw huis. Dat is onze core-business en daarmee onze expertise bij uitstek. Jouw huis is bij ons in goede handen en je krijgt waar voor je geld.

Kopen
Ook voor het kopen van een woning kun je terecht bij Mark Makelaardij. Wij assisteren graag in de zoektocht naar die ene woning die jij zoekt maar nog niet gevonden hebt. Wij bemiddelen in dit proces en beantwoorden gedurende het hele traject al je vragen.

Huren of verhuren
Ook als je je woning wilt verhuren of op de vrije markt op zoek bent naar een huurwoning is Mark Makelaardij de partij die je in de arm kunt nemen.

Zoeken naar gepaste woning
Soms heb je een bijzondere woning nodig met voorzieningen die aansluiten bij speciale behoeften. Mark Makelaardij spant zich graag in alle discretie in om die zoektocht tot een succes te brengen.
Doen we góéd!

Big data

Bij elk advies dat wordt uitgebracht maakt Mark Makelaardij gebruik van big data. Dat wil zeggen dat alle online beschikbare en relevante digitale gegevens mee worden genomen in het advies. Verder maakt Mark Makelaardij gebruik van alle voordelen die de digitalisering van onze maatschappij met zich heeft meegebracht.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Neem gerust even contact op