Mark is lid van VBO, vereniging van makelaars en taxateurs. Een actieve brancheorganisatie met ruim 1.200 betrokken ondernemers. Om lid te zijn van VBO, moet je als makelaar in het bezit zijn van de juiste papieren, je kennis permanent op peil houden en uiteraard gecertificeerd zijn. Dankzij meerdere kennisbijeenkomsten in het jaar en verplichte Permanente Educatie blijven we up-to-date van de vastgoed- en woningmarkt, zodat we onze klanten de kwaliteit en dienstverlening kunnen bieden die zij verwachten. VBO leden beschikken over een database met historische en actuele woninginformatie. Deze informatie zorgt ervoor dat een VBO-makelaar jou van goed advies kan voorzien, deze kan onderbouwen en sterker staat in de onderhandeling.

Je kunt ervan uitgaan dat jouw VBO-makelaar deskundig is en zich als een goed opdrachtnemer gedraagt. Denk hierbij aan het opmaken van een correcte verkoopadvertentie, het ontvangen van potentiële kopers of huurders, het voeren van gedegen onderhandelingen en het wijzen op bepaalde risico’s. Heb je onverhoopt toch een klacht of is er een geschil ontstaan tussen jou en jouw makelaar? Dan kun je terecht bij de onafhankelijke Geschillencommissie Makelaardij (SGC) en het onafhankelijk Tuchtcollege Makelaardij Nederland (TMCNL). Daarnaast zijn VBO-leden verplicht om zich te verzekeren tegen schade door beroepsfouten. Dit is ook in jouw belang.

Heb je vragen? Neem contact op!

Bel, app of mail

Mark Makelaardij is de bereikbare makelaar. Je mag een e-mail sturen of appen, maar bellen is net zo handig. Zoals Mark vaak tegen zijn klanten zegt: “Joh, bel me gerust even”.

Contactgegevens

Contr' Escarpe 11A
4691 BB , Tholen

+31166-748028

info@markmakelaardij.nl

KvK 89680405

Openingstijden
Ma 9.00-17.30 uur
Di 9.00-17.30 uur
Wo 9.00-17.30 uur
Do 9.00-17.30 uur
Vr 9.00-17.30 uur
Za Op afspraak