Te klein, te groot, iets extra's, een nieuwe toekomst...

Verhuizen doe je nooit zomaar. Er is altijd een reden waarom je groter of kleiner wilt gaan wonen. Of in een andere omgeving. Die reden is altijd persoonlijk. Het gaat om jou, jouw gezin, jouw situatie, jouw woonwens. Er gebeuren soms dingen in je leven die een andere woning noodzakelijk maken. Dat kunnen positieve of negatieve gebeurtenissen zijn. Soms zijn er mooie verhalen, soms is er verdriet. Redenen om een huis te verkopen of te kopen zijn net zo veelzijdig als het leven zelf.

Wist je dat drie van de tien huisverkopen plaatsvindt om een minder leuke reden? Veel mensen beseffen dat niet. En als het jou betreft, is er makkelijk schroom om het hele verhaal te vertellen. Wat jij nodig hebt is een luisterend oor en een makelaar die je begrijpt. Mark Makelaardij gaat naast je staan. Wij begrijpen welke behoeften en omstandigheden er spelen en gaan er discreet mee om.

Mijn huis is te klein geworden...

Misschien zoek je een nieuw huis omdat je huidige huis te klein is geworden. Het betekent meer mogelijkheden maar meestal ook meer lasten. Er kunnen zoveel redenen zijn waarom jij een grotere woning wilt.

Er is een kleine op komst
Wat is er meer vreugdevol dan in blijde verwachting te zijn? Je zoekt een huis met een ideale babykamer liefst dicht bij jouw eigen slaapkamer. Je huis moet in een omgeving gelegen zijn waar je kind veilig op kan groeien, in een buurt waar andere kinderen wonen. Liefst ga je niet te ver van een school wonen.

Je bent vol van wat er komen gaat en je droomt van je ideale huis waar je je dromen waar kunt maken. Mark Makelaardij gaat mee op weg om die droom tot realiteit te transformeren. Met onze kennis van de huizenmarkt weten wij je te helpen het juiste huis te vinden.

We gaan trouwen
Je bent al een paar jaar samen, maar nu weten jullie het zeker: we zijn voor elkaar bestemd! De keuze voor elkaar is definitief. Jullie gaan voortaan echt samen door het leven. Dan is het ook tijd om samen de deur open te doen van een huis waar jullie beiden voor gekozen hebben en waar jullie samen thuis kunnen komen. Mark Makelaardij wil jullie beslissing graag ondersteunen met het ideale advies.

Natuurlijk kunnen er nog veel meer redenen zijn waarom een groter huis nodig is. En wat die reden ook mag zijn, Mark Makelaardij helpt met begrip en een passend advies.
Mijn huis is te klein geworden...

Mijn huis is te groot...

Is je huis te groot geworden? Dat kan betekenen dat je kleiner wilt gaan wonen, of dat er qua budget meer mogelijk is, of dat een gewenste locatie in beeld komt. Tegelijk hoeft de reden voor een kleiner huis niet altijd leuk te zijn.

We zitten midden in een scheiding
Een scheiding levert pijn op. Ook is het bij een scheiding soms lastig om samen te werken bij de verkoop van het huis. Met inlevingsvermogen voor de situatie probeert Mark Makelaardij jullie zo goed mogelijk te helpen bij de verkoop. Ook bemiddeling bij het zoeken naar alternatieve woonruimte behoort tot de mogelijkheden.

Afscheid nemen
Wanneer je voorgoed afscheid moet nemen van iemand die je dierbaar is, krijg je vaak bijna geen tijd om te rouwen en het verlies te verwerken. Eén van de dingen die dan op je weg kan komen, is dat het huis verkocht moet worden. Mark Makelaardij snapt de situatie en zal proberen je zoveel mogelijk het werk uit handen te nemen. Wij begrijpen wat je doormaakt.

Je huis kan ook om andere redenen te groot zijn geworden. Ontslag kan je dwingen een lagere hypotheek op te zoeken. En positief, kan het zijn dat de kinderen eindelijk het nest hebben verlaten zodat je niet langer vijf slaapkamers nodig hebt. Mark Makelaardij helpt je graag. Welke reden er ook is.
Mijn huis is te groot...

Wij zoeken een huis met een extra...

Mensen zoeken tegenwoordig steeds meer een huis met iets extra’s. Een huis dat net even deze ene voorziening heeft die niet standaard is maar wel belangrijk voor jou. Een slaapkamer op de begane grond, een tweede miniappartement onder hetzelfde dak, een traplift. Er is geen einde aan de wensen en er zijn veel mogelijkheden.

Vakantiehuisje
Genoeg mensen zijn op zoek naar een vakantiehuisje in het zonnige Zeeland. Mark Makelaardij kent Zeeland door en door en weet je met dat ene pittoreske dorpje in contact te brengen of je dat stukje Zeeland te laten zien dat nog niet ontdekt is.

Kangoeroewoning
Een nieuwe trend is dat ouders na de pensioengerechtigde leeftijd weer vaker gaan inwonen bij hun kinderen. Misschien ben jij op zoek naar zo’n kangoeroewoning (ook wel buidelwoning genoemd) om zo ruimte, sociaal contact, en vrijheid van beweging te bieden aan jouw ouders. Mark Makelaardij denkt graag met je mee. 

Er kunnen zoveel redenen zijn waarom jij een woning met iets extra’s nodig hebt of een woning wil verkopen die iets extra’s heeft. Het kan bijvoorbeeld gaan om voorzieningen voor mindervaliden. Elke reden is uniek en persoonlijk. Mark Makelaardij denkt met je mee.
Wij zoeken een huis met een extra...

We zoeken een huis met nieuwe toekomst...

Een nieuwe toekomst breekt niet alleen aan wanneer je gaat trouwen of een kindje krijgt. Elk moment in het leven kan een nieuwe toekomst aan doen breken. Een nieuw baan kan zomaar ineens nieuwe ongekende financiële mogelijkheden met zich meebrengen of het noodzakelijk maken dat je woning verkocht moet worden. Soms besluit je de stad in te ruilen voor het platteland of andersom. Je bent gepensioneerd en wilt tot rust komen in de provincie van zee en land. In elke situatie denkt Mark Makelaardij graag met je mee om je maatwerk te bieden.
We zoeken een huis met nieuwe toekomst...